Verktygstillverkning som sätter bitar på plats

Vid formsprutning av plastdetaljer är grunden ett verktyg som har precision, passning och rätt dimensioner. Hos oss kan du få hjälp med verktygstillverkning helt efter dina önskemål och även få hjälp med formsprutning av plastdetaljer.

Plast kan vara den mest prisvärda komponenten

Plast är ett material som i rätt sammansättning kan vara starkt, tåligt och stå emot yttre påfrestningar bättre än vad många tror. Dessutom har det en låg vikt. Funderar du på att tillverka komponenter i metall, så kan ibland plast vara ett material som både ger dig bättre hållfasthet och bättre ekonomi. Fråga oss. Vi hjälper dig med hela kedjan. Hos AR-Legoarbete får du hjälp med att tillverka det verktyg som används för formsprutningen, helt efter dina idéer och behov. Du får också hjälp med att hitta rätt plastmaterial för att klara krav på funktion och hållfasthet. Med över 30 års erfarenhet av plasttillverkningsbranschen, ett stort nätverk av leverantörer och uppdrag inom formsprutning i plast så vet vi vilka material som fungerar bäst. 

 
Välj en leverantör som kan vara ditt bollplank

Vi kan vara ett tryggt stöd när du behöver ta fram ett verktyg för formsprutning av plast, men också ett bollplank redan innan din produkt ska ut på marknaden. Hos oss kan du diskutera igenom vilka delar och komponenter du behöver, se över tillverkningen och få idéer som påverkar både produktionen och ekonomin bakom tillverkningsprocessen. Dessutom kan vi hjälpa till med svarvning och fräsning genom en maskinpark som klarar av en snabb produktion och kan leverera komponenter mer precision och kvalitet i utförandet. Det ger dig många möjligheter hos en och samma leverantör. Tillsammans med en öppen diskussion och flexibilitet kan vi hjälpa dig att hitta en smart tillverkning oavsett om du har en stor eller liten serie. Kontakta gärna oss med frågor och funderingar, så börjar vi med ett förutsättningslöst samtal.       

Verktygstillverkning som ger dig perfekt resultat

AR-Legoarbete hjälper dig med serietillverkning av komponenter och unika bitar. Här finns stor kunskap inom verktygstillverkning såväl som formsprutning av plastdetaljer. 

Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 070-898 57 07.