Datastyrd svarvning för alla bitar

Hos oss får du möjlighet att tillverka de komponenter och bitar din produktion behöver, oavsett om du behöver skärande beabetning med svarvning av metallegeringar eller rostfritt stål. Med medarbetare som kan både material och maskiner hjälper vid dig fram till en leverans med hög kvalitet och korta ledtider. 

Konstruktion, kreativtet och skärande bearbetning med kvalitet

Noggrannhet och känsla för olika material kombinerat med kunskap för vad olika ritningar och toleranser kräver, är en sida av det du som kund kan förvänta dig hos AR-Legoarbete. På den andra finns all den erfarenhet och kunskap inom svarv- och fräsarbeten som gör att du kan få helt unika bitar tillverkade hos oss. Det kan vara stora eller mindre produktioner av komponenttillverkning, hjälp med reservdelstillverkning eller framtagning av prototyper. Här hittar du idéer, erfarenhet och en vilja att lösa problem. Snabba produktionsstarter och korta ledtider är något av vårt signum, utan för den skull tulla på kvaliteten och resultaten i arbetet. Tillsammans med svarvningsarbeten kan vi också hjälpa till med svetsning och montage, vilket gör att du tryggt kan lägga hela produktionskedjan hos oss.

Maskinpark som kan leverera unika bitar

Grunden i en lego- och protyptillverkning med korta ledtider och snabb produktionsstart är skickliga medarbetare tillsammans med flexibla och gedigna maskiner. Hos oss på AR-Legoarbete hittar du Hurco VM20i som kan se till att du får en optimerad produktionskedja vid små och medelstora serier. Med ett enkelt och kraftfullt styrsystem finns det alla möjligheter att kunna möta dina krav som kund. Framför allt ger maskinen en precision i svarvningen som gör att vi håller alla toleranser. Maskinen är en treaxlig vertikal fleroperationsmaskin, vilket gör att du kan få bitar som både kräver fräsning och svarvning av hög kvalitet. Dessutom kan vi komplettera med svetsning vid behov och ingen komponent eller reservdelsbit lämnar oss utan perfekt slipade ytor och den finish som du behöver.

En kontakt från början till slut

För oss är trygghet och säkerhet A och O i alla produktioner. Speciellt som vi är experter på korta ledtider och att snabbt kunna producera det du behöver. Det gör att du alltid får en och samma kontaktperson från starten av projektet till slutleverans. På det viset vet vi att ingen viktig information faller bort, och att du som kund kan vara säker på att du får ett bemötande där alla fakta om ditt projektär uppdaterade. Det är det vi kallar service. 

Vill du veta mer om skärande bearbetning och svarvning?

Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om produktion med datastyrd svarvning och CNC-maskiner eller skicka en offertförfrågan till AR-Legoarbete direkt.

Du kan alltid nå oss på telefonnummer 070-898 57 07. Vi är alltid redo att hjälpa till. Välkommen!