Fräsning med kvalitet och noggrannhet

När du behöver en leverantör som kan tillverka unika komponenter, reservdelar, prototyper och serier med hjälp av skärande bearbetning och fräsning. Hos AR-Legoarbet får du en partner som med innovation, flexibilitet och erfarenhet hjälper dig till en optimal produktion. 

Fräs fram komponenter efter dina behov

Fräsning är en konventionell tillverkningsmetod som med sin höga noggrannhet och precision fungerar mer än utmärkt till att tillverka komponenter, reservdelar och prototyper. Hos oss finns kunskap och erfarenhet av uppdrag inom de flesta material, vilket gör att du tryggt kan välja oss som din leverantör av enstaka bitar eller serier. Plast, rostfritt stål såväl som aluminiumlegeringar och mässing är några exempel. Med rätt maskiner, men också känsla för olika material får du hjälp att snabbt få fram den bit du behöver. Tillsammans med svarvning och även svetsning såväl som montage, ser vi till att producera bitar som till ett hundra procent är anpassade efter dina behov. Från start till mål får du en tydlig och rak dialog med den person som är din kundkontakt. Det gör att du alltid vet var i produktionen din beställning ligger just nu och att ingen viktig information faller mellan stolarna. Det ger dig en säker och snabb leverans.

 
Effektiv maskinpark med fräsig fleroperationsmaskin

Skicklig komponenttillverkning kräver hantverkskunnande och känsla för material, men också en maskinpark som kan leverera. Med bland annat Hurco VM20i har du alla möjligheter att få dina komponenter tillverkade med rätt svarvning och fräsning. Det är en maskin med kraftfullt styrsystem och med en treaxlig vertikal fleroperationsmaskin, vilket ger dig både precision, kraft och rätt tolerans i den detalje eller reservdelsbit som vi producerar. Hos oss kan du få hjälp med små serier, medelstora upplagor och även helt unika bitar. Tack vare stor kunskap inom en rad branscher inom tillverkningsindustri, duktiga medarbetare och ett bra utbud av maskiner kan vi erbjuda smidiga produktionsstarter och korta ledtider. Det tjänar din produktion på.

Fräsarbeten som ger dig rätt resultat

Letar du efter en leverantör inom skärande arbeten? Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal eller skicka en offertförfrågan till AR-Legoarbete direkt.

Du kan alltid nå oss på telefonnummer 070-898 57 07, så får du snabbt hjälp. Välkommen!