Formsprutning av plastdetaljer

Vi hjälper dig från tillverkning av verktyg, till val av plastmaterial och formsprutningen. Här kan du få hjälp med komponenttillverkning i plast och snabbt få unika bitar producerade. Kanske är det allra bästa för din produktion att byta metall mot plast? Tillsammans hittar vi rätt väg och optimerar din produktion.

​​​​​​​Tillverkning av komponenter i plast

Sedan mitten av 90-talet har AR-Legoarbete varit en aktör inom formsprutning och gjutning av plastkomponenter. Under åren har en rad kunder inom svensk tillverkningsindustri valt oss för att få unik tillverkning av plastkomponenter. Det är vi väldigt stolta över. Idag är plast ettt aktuellt och smart alternativ till komponenttillverkning i metall. Det finns idag en uppsjö av olika plaster som både klarar toleranser, påfrestningar från yttre miljöer och krav som gör att plast används i olika processer till exempel vid livsmedelstillverkning. Med ett material med sådan bredd i funktion och hållfasthet, så finns det alla möjligheter att byta ut metall mot plast utan att förlora i prestation eller ekonomi. Tvärtom. Dessutom är plast lättare än metall vilket också kan påverka klimatpåverkan och hållbarhet. Frågar du oss, så är det alltid lönsamt att fundera på plast vid komponenttillverkning. Tillsammans med oss får du kunskap och erfarenhet som gör att du kan planera och skapa den optimala produktionen.

Få ett verktyg helt och fullt anpassat efter dina behov

När du väljer att samarbeta med oss får du inte bara stor kunskap inom olika plaster och formsprutning – vi hjälper också till med att tillverka det verktyg du behöver för din tillverkning. Genom att kunna erbjuda en lösning som helt utgår från dina behov och som du kan köra hos oss från start till mål, så får du en produktionskedja som är effektiv, men också ger bra överblick vad gäller kostnader. Det ger dig kontroll. Under hela resan har du en och samma kontaktperson från oss, vilket gör att du kan stämma av med en kontakt som alltid är insatt i ditt uppdrag och som har information om utmaningar, tider och tillverkning. Det ger dig bra service, men framför allt en leverans efter dina önskemål. 

Vill du veta mer om formsprutning av plast?

Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal eller skicka en offertförfrågan till AR-Legoarbete direkt.

Du kan alltid nå oss på telefonnummer 070-898 57 07, och vi är alltid redo att hjälpa till. Välkommen!