Välkommen till oss på AR-Legoarbete 

Specialister på unika bitar och seriekomponenttillverkning inom svarvning, fräsning och formsprutade plastdetaljer. 

Legotillverkning med stort hjärta för smarta lösningar

När du behöver tillverka serier med komponenter och detaljer. När du behöver en reservdel eller en avräkning på lagret har missats, beräkningar blir fel och det saknas ett antal komponenter – då är det oss du ringer. AR-Legoarbete hjälper kunder inom fordonsindustrin, såväl som svensk tillverkningsindustri, med bitar, komponenter och reservdelar. Vår specialitet är innovativa lösningar, små serier och snabba leveranser. Tillsammans med oss får du alla möjligheter att få exakt den komponent du behöver inom den tid som krävs. För att det ska gå just snabbt och smidigt, med få möjligheter till missuppfattningar och garanterat säker service, är det samma person som tar emot din order som också tillverkar den och ser till att den levereras. Genom att du har en och samma kontaktperson genom hela processen, blir det få eller inga överlämningar och risken för att viktig information faller bort eller missförstånd uppstår minimeras. Det ger dig en trygg och säker leverans.


Många strängar på lyran inom skärande bearbetning

Hos oss kan du få hjälp med mer än vad du tror. Sedan mitten av 90-talet har vi arbetat med formsprutning av plastdetaljer och tillverkning av formsprutningsverktyg. AR-Legoarbete har även lång erfarenhet inom svensk verkstadsindustri samt tillverkningsindustri när det handlar om att lösa uppdrag och serietillverkning med svarvning, fräsning, montage och svetsning i olika material och legeringar. Det ger dig som kund möjlighet att hitta en optimal och prisvärd tillverkning för de delar du behöver just nu. Grunden i våra samarbeten bygger på flexibilitet i produktionen och lyhördhet mot det uppdrag som ska levereras. Det ger dig kvalitet men gör också att vi utvecklas. Tillsammans med en maskinpark som är uppdaterad och modern kan du vara säker på att vi levererar det du behöver.

Vill du arbeta med svarvning, fräsning eller svetsning?

Är du kreativ och uppfinningsrik? Har du bra blick för konstruktioner och kan analysera en ritning? Hos oss kan du få ett omväxlande och intressanta arbete, där varje dag ger dig möjlighet att ta egna beslut, stort ansvar och kundkontakt. Du får hjälpa till att svetsa komponenter, hitta lösningar till delar som behöver bytas ut eller fräsa fram en helt ny och unik komponent efter färdig riktning. För dig med bred kunskap inom verkstadsbranschen och kanske kommer från en mekanisk verkstad eller har erfarenhet av datastyrd svarvning och CNC-maskiner, har stora möjligheter att bli en av oss. Eller så vill du omskola dig och letar efter ett tillfälle att hitta din första anställning hos en tillverkande leverantör. Vi är alltid på jakt efter dig som har hantverket i händerna, blicken för att kunna lösa nya konstruktioner och vill arbeta nära våra kunder. Skicka in ditt cv eller ett meddelande till oss, så tar vi ett förutsättningslöst möte om din framtid.

När du letar efter en flexibel leverantör

AR-Legoarbete hjälper dig med serietillverkning av komponenter eller unika bitar. Här finns stor kunskap inom skärande bearbetning och formsprutning av plastdetaljer. 

Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0430-12363
​​​​​​​.